Slagkracht

Slagkracht blijft gratis met democratische prijzen om zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van het festival. Jonge talentvolle DJ's krijgen hier ook vaak hun eerste echte festival ervaring. Ook videomapping, animatie en een ijzersterke line-up blijven een cruciaal onderdeel van het festival. De supergezellige sfeer zal ook dit jaar niet ontbreken. Bij goed weer wordt het tuinterras omgetoverd tot een idyllische locatie en buitenpodium, waarna het bij nachtval naar binnen trekt voor een heus lichtspektakel.

Animatie

Er passeert voor iedereen wel wat. Van vuurmeester Emma tot pianovirtuoos Jochen Goldsteyn en veel meer. Na 22u verhuizen de DJ's naar binnen waar Incognite de boel opfleurt zijn Fire and Led animation

Nieuwe locatie

Op 24 en 25 mei is Slagkracht genoodzaakt te verplaatsen naar het Jeugdpad in Koersel.
Als creatieve doorzetters besloten de jongeren van Jeugdhuis Club er alles aan te doen om het festival, met al zijn charmes, op een tussentijdse locatie te laten doorgaan: "Het is niet de eerste keer dat we snel moeten schakelen. Ondanks het plotse en spijtige advies van de politie laten we ons dit niet tegenhouden. Dit leerproject voor jongeren blijven we een enorme meerwaarde vinden voor ons Jeugdhuis.


Slagkracht zoekt naar tips voor nieuwe locaties, alsook vrijwilligers om het project volgend jaar verder te zetten op een nieuwe, unieke locatie.

Food & Drinks

Buiten het normale drankaanbod (bieren en fris) is op onze gezellige buitenweide eten voorzien voor zowel carnivoren als omnivoren. Er zijn halal Burgers & Veggie pasta. Cocktails aan democratische prijzen maken het feest compleet!

Praktisch

Vrijdag 24 mei 2024 van 18 tot 02u

Zaterdag 25 mei van 14 tot 02u.

Jeugdhuis Club 9 vzw, Jeugdpad Koersel/Beringen

Mike@club9.be